Nokia N95

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N95
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2006, Sèptèmber. Released 2007, Maret
Ukuran 99 x 53 x 21 mm, 90 cc (3.90 x 2.09 x 0.83 in)[1]
Bobot 120 gram (4.23 oz)
Sistem opérasi Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
CPU 332 MHz Dual ARM 11
GPU 3D Graphics HW Accelerator
Panyimpenan 160 MB, 64 MB RAM
Panyimpenan-copot microSD, up to 8 GB (dedicated slot), 128 MB included
Batré Removable Li-Ion 950 mAh battery (BL-5F)
Pakatonan TFT, 16M werna
2,6 inchi, 40 x 53 mm, 20,9 cm2 (~39,9% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~154 ppi density)
Kaméra mburi 5 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash
Kaméra ngarep QVGA videocall camera
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, A2DP, infrared

Nokia N95 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wiwit dipasaraké Maret taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 53 x 21 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,6 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N95 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 9.2. Nokia N95 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash,autofocus,Carl Zeiss optik,. Uga ana kodhak QVGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 950 mAh kanthi nomer sèri BL-5F lan bisa kanggo nganti 220 jam (2G) / 192 jam (3G) nalika standby lan tahan 6 jam 30 menit (2G) / 2 jam 42 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N95 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N95 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.