Nokia N70

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N70
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2005, kwartal 2
Ukuran 108.8 x 53 x 21.8 mm, 95.9 cc (4.28 x 2.09 x 0.86 in)[1]
Bobot 126 gram (4.44 oz)
Sistem opérasi Symbian OS 8.1a , Series 60 UI
CPU 220 MHz
Panyimpenan 22 MB
Panyimpenan-copot RS-DV-MMC, 64 MB included
Batré Removable Li-Ion 970 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 256K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~24,3% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburi 2 MP, LED flash
Kaméra ngarep VGA videocall camera
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0

Nokia N70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.8 x 53 x 21.8 mm déné boboté 126 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N70 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 8.1a. Nokia N70 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 970 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 265 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N70 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N70 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.