Nokia N95 8Gb

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N95 8Gb
MèrekNokia
Babar pisanan2007, Agustus. Released 2007, Oktober
Ukuran99 x 53 x 21 mm, 96 cc (3.90 x 2.09 x 0.83 in)[1]
Bobot128 gram (4.52 oz)
Sistem opérasiSymbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
CPU332 MHz Dual ARM 11
GPU3D Graphics HW Accelerator
Panyimpenan8 GB, 128 MB RAM
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1200 mAh battery (BL-6F)
PakatonanTFT, 16M werna
2,8 inchi, 24,3 cm2 (~46,3% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~143 ppi density)
Kaméra mburi5 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash
Kaméra ngarepQVGA videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP, infrared

Nokia N95 8Gb ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 53 x 21 mm déné boboté 128 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,8 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N95 8Gb nggunakaké sistem operasi Symbian OS 9.2. Nokia N95 8Gb dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash,autofocus,Carl Zeiss optik,. Uga ana kodhak QVGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1200 mAh kanthi nomer sèri BL-6F lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N95 8Gb - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N95 8Gb Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.