Nokia 6260

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6260
MèrekNokia
Babar pisanan2004, kwartal 2
Ukuran102 x 49 x 23 mm, 109 cc (4.02 x 1.93 x 0.91 in)[1]
Bobot125 gram (4.41 oz)
Sistem opérasiSymbian 7.0s, Series 60 v2.0 UI
CPU123 MHz ARM925T
Panyimpenan6 MB
Panyimpenan-copotRS-MMC, 32 MB included
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
PakatonanTFT, 65K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~28,1% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.1, infrared

Nokia 6260 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 49 x 23 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia 6260 nggunakaké sistem operasi Symbian 7.0s. Nokia 6260 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 144 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6260 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6260 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.