Nokia 3650

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 3650
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 1
Ukuran 130 x 57 x 26 mm, 139 cc (5.12 x 2.24 x 1.02 in)[1]
Bobot 130 gram (4.59 oz)
Sistem opérasi Symbian 6.1, Series 60 v1.0 UI
CPU 104 MHz ARM 9
Panyimpenan 4 MB
Panyimpenan-copot MMC
Batré Removable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 4096 werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~18,9% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, WAV ringtones, composer
Konèktivitas Bluetooth 1.1, infrared

Nokia 3650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 57 x 26 mm déné boboté 130 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Nokia 3650 nggunakaké sistem operasi Symbian 6.1. Nokia 3650 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponiklan suwara WAV. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 150 - 200 jam nalika standby lan tahan up - 2 jam - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 3650 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 3650 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.