Nokia 3108

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 3108
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran106 x 46.4 x 24 mm, 83 cc (4.17 x 1.83 x 0.94 in)[1]
Bobot93 gram (3.28 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
PakatonanCSTN, 4096 werna
1,45 inchi, 6,8 cm2 (~13,8% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio (~125 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Nokia 3108 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46.4 x 24 mm déné boboté 93 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,45 inch kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 360 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Nokia 3108 bisa dipasangi Nokia FunCamera kang bisa kanggi njupuk gambar kanthi kualitas VGA..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 3108 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 3108 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.