Mungkung, Kalikajar, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mungkung
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Wanasaba
Kacamatan Kalikajar
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Mungkung iku désa ing Kacamatan Kalikajar, Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]