Menyang kontèn

Kepil, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kepil
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKepil
Kepil kapernah ing Jawa Tengah
Kepil
Kepil
Kepil kapernah ing Indonesia
Kepil
Kepil
Koordhinat: 7°30′43″S 110°00′53″E / 7.51198°S 110.01477°E / -7.51198; 110.01477Koordhinat: 7°30′43″S 110°00′53″E / 7.51198°S 110.01477°E / -7.51198; 110.01477
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.02

Kepil iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.