Kaliwira, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kaliwira
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kaliwiro
Kaliwira is located in Jawa Tengah
Kaliwira
Kaliwira
Kaliwira is located in Indonésia
Kaliwira
Kaliwira
Koordhinat: 7°28′24″S 109°50′05″E / 7.47333°S 109.83486°E / -7.47333; 109.83486Koordhinat: 7°28′24″S 109°50′05″E / 7.47333°S 109.83486°E / -7.47333; 109.83486
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Wanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.04

Kaliwira iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.