Kaliguwa, Kaliwira, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaliguwa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
KacamatanKalikajar
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kaliguwa utawa Kaliguwo iku désa ing Kacamatan Kaliwira (Kaliwiro), Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]