Kalianget, Wanasaba, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalianget
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
KacamatanWanasaba
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kalianget iku désa ing Kacamatan Wanasaba (Wonosobo), Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Wanasaba, Wanasaba, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bamerta | Bumiresa | Jaraksari | Jlamprang | Jagayitnan | Kalianget | Kejiwan | Kramatan | Mlipak | Pagerkukuh | Pancurwening | Rajaima | Sambek | Sariyasa | Tawangsari | Tlagajati | Wanalela | Wanasari | Wanasaba Kulon | Wanasaba Wétan