Menyang kontèn

Kabiskopan Salem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Salem

Dioecesis Salemensis

சேலம் மறைமாவட்டம்
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiPondicherry lan Cuddalore
MetropolitanPondicherry lan Cuddalore
Statistik
Amba8.368 km2 (3.231 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
5,687,860
88,576 (1.6%)
Paroki56
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Bayi Yesus ing Salem, Tamil Nadu
Ko-katedralKo-Katedral Dewi Maria, Shevapet
Santo/santa pelindungBayi Yesus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSebastianappan Singaroyan
Biskop Agung MetropolitanAntony Anandarayar
Vikar JenderalA. Belevendiram
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Salem (Latin: Salemen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Salem, provinsi grejawi Pondicherry lan Cuddalore, Indhi.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 11°39′52″N 78°08′42″E / 11.6645°N 78.1449°E / 11.6645; 78.1449