Menyang kontèn

Kabiskopan Khunti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Khunti

Dioecesis Khuntiensis

खूंटी के सूबा
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiRanchi
MetropolitanRanchi
Statistik
Amba3.765 km2 (1.454 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
872,569
81,989 (9.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké1 April 1995
KatedralKatedral Santo Mikael ing Khunti
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopBinay Kandulna
Biskop Agung MetropolitanTelesphore Toppo

Kabiskopan Khunti (Latin: Khuntien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Khunti, provinsi grejawi Ranchi, Indhi.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 1 April 1995: Didegake minangka Kabiskopan Khunti saka Kabiskopan Agung Metropolitan Ranchi

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°04′09″N 85°16′45″E / 23.0692°N 85.2793°E / 23.0692; 85.2793