Menyang kontèn

Eparki Mandya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Siro-Malabar Mandya & Bangalore
Mar Thoma Sliva sing ngelambangke warisan lan identitas Greja Siria Kristen Santo Tomas
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiKarnataka
MetropolitanEparki Agung Siro-Malabar Tellicherry
Informasi
DenominasiGreja Siro-Malabar
RitusRitus Siria Wetan
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MayorMaran Mar George Alencherry
BiskopMar Antony Kariyil
Biskop Agung MetropolitanMar George Njaralakatt
Vikar JenderalRev.Fr.Mathew Koikara CMI, Rev. Fr.George Alluka
Peta
Situs web
www.mandyadiocese.org

Eparki Siro-Malabar Mandya ana ing kutha Mandya, distrik Mandya, Karnataka. Eparki kasebut ngeliputi sedasa distrik sipil ing Karnataka, yaiku Bangalore, Pedesaan Bangalore, Chikkaballapur, Kolar, Ramanagara, Tumkur, Mysore, Chamarajanagar, Mandya lan Hassan.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Dalle Chiese Orientali".
  2. "Mandya (Syro-Malabar Eparchy) [Catholic-Hierarchy]".

Pranala jaba[besut | besut sumber]