Kabiskopan Bellary

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bellary

Dioecesis Bellaryensis

ಬಳ್ಳಾರಿ ಧರ್ಮಕ್ಷೇತ್ರ
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiBangalore
MetropolitanBangalore
Statistik
Amba24.973 km2 (9.642 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
6,172,289
30,718 (0.6%)
Paroki47
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santo Antonius ing Bellary
Santo/santa pelindungSanto Antonius saka Padua
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopHenry D'Souza
Biskop Agung MetropolitanPeter Machado
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Bellary (Latin: Bellaryen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Bellary, provinsi grejawi Bangalore, India.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 15°08′25″N 76°53′57″E / 15.1403°N 76.8992°E / 15.1403; 76.8992