Menyang kontèn

Kabiskopan Nalgonda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Nalgonda

Dioecesis Nalgondaensis

नलगोंडा के सूबा
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiHyderabad
MetropolitanHyderabad
Statistik
Amba32.161 km2 (12.417 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
5,622,168
66,997 (1.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Maria Ratu Para Rasul ing Nalgonda
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoji Govindu
Biskop Agung MetropolitanThumma Bala

Kabiskopan Nalgonda (Latin: Nalgondaen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Nalgonda, provinsi grejawi Hyderabad, Indhi.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 31 Mei 1976: Didegake minangka Kabiskopan Nalgonda saka Kabiskopan Agung Metropolitan Hyderabad lan Kabiskopan Warangal

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 17°02′33″N 79°15′59″E / 17.0425°N 79.2663°E / 17.0425; 79.2663