Kabiskopan Jowai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Jowai

Dioecesis Iovaiensis

जोवाई के सूबा
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiShillong
MetropolitanShillong
Statistik
Amba3.819 km2 (1.475 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
406,227
81,242 (20%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral St. Theresa saka Lisieux ing Jowai
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopVictor Lyngdoh[1]
Biskop Agung MetropolitanDominic Jala

Kabiskopan Jowai (Latin: Iovaien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Jowai, provinsi grejawi Shillong, India. Duwe amba 3,819 kilometer persegi, wilayah kabiskopan kasebut ngeliputi distrik-distrik saka Perbukitan Jaintia Kulon lan Wetan ing Meghalaya.

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 25°26′39″N 92°11′46″E / 25.4442°N 92.1962°E / 25.4442; 92.1962