Menyang kontèn

Kabiskopan Nellore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Nellore

Dioecesis Nellorensis

నెల్లూరు డియోసెస్
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiVisakhapatnam
MetropolitanVisakhapatnam
Statistik
Amba30.800 km2 (11.892 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
6,601,312
79,765 (1.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké3 Juli 1928
KatedralKatedral Santo Yosef ing Nellore
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDoraboina Moses Prakasam
Biskop Agung MetropolitanPrakash Mallavarapu

Kabiskopan Nellore (Latin: Nelloren(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Nellore, provinsi grejawi Visakhapatnam, India.

Sajarah[besut | besut sumber]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 14°27′26″N 79°59′05″E / 14.4573°N 79.9847°E / 14.4573; 79.9847