Kabiskopan Baruipur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Baruipur

Dioecesis Baruipurensis

বারুইপুর के सूबा
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiKolkata
MetropolitanKolkata
Statistik
Amba10.880 km2 (4.201 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
9,834,000
60,465 (0.6%)
Paroki22
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Ati Suci Maria ing Baruipur
Santo/santa pelindungBunda Tak Bercela
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSalvadore Lobo
Biskop Agung MetropolitanThomas D’Souza
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Baruipur (Latin: Baruipuren(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Baruipur, provinsi grejawi Kolkata, India.

Sajarah[besut | besut sumber]

  • 30 Mei 1977: Didegake minangka Kabiskopan Baruipur saka Kabiskopan Agung Metropolitan Kolkata

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 22°22′30″N 88°25′27″E / 22.3749°N 88.4243°E / 22.3749; 88.4243