Menyang kontèn

Kabiskopan Meerut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Meerut

Dioecesis Meerutensis
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiAgra
MetropolitanAgra
Statistik
Amba28.337 km2 (10.941 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
31,391,516
27,192 (0.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santo Yosef ing Meerut
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFransiskus Khalsit
Biskop Agung MetropolitanAlbertus D'Souza
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Meerut (Latin: Meeruten(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Meerut, provinsi grejawi Agra, India.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 20 Februari 1956: Didegake minangka Kabiskopan Meerut saka Kabiskopan Agung Metropolitan Agra

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 29°00′05″N 77°42′21″E / 29.0013°N 77.7057°E / 29.0013; 77.7057