Menyang kontèn

Kabiskopan Cuddapah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Cuddapah

Dioecesis Cuddapahensis

कडप्पा के सूबा
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiHyderabad
MetropolitanHyderabad
Kadekanan5
Statistik
Amba15.359 km2 (5.930 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
6,772,265
1,34,145 (2.0%)
Paroki66
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santa Maria, Mariapuram
Imam sekuler147
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanThumma Bala
Administrator ApostolikGali Bali
Vikar JenderalMarianna Ery
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Cuddapah (Latin: Cuddapahen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Cuddapah, provinsi gerejawi Hyderabad, Indhi.

Saiki, ana kira-kira 66 paroki sing ngelayani 81,580 umat Katulik ing kabiskopan kasebut.[1]

Sajarah[besut | besut sumber]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Cathetan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 14°28′30″N 78°48′42″E / 14.4751°N 78.8117°E / 14.4751; 78.8117