Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Gandhinagar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Gandhinagar

Archidioecesis Gandhinagarensis

गांधीनगर के सूबा Hindi
ગાંધીનગર આર્ચબિશપ Gujarati
Lokasi
Nagara India
TeritorialGandhinagar, Mehsana, Patan, Banaskantha, Sabarkantha
Provinsi grejawiGandhinagar
Statistik
Amba29.940 km2 (11.560 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2011)
10,300,000
15,500 (0.2%)
Paroki17
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké11 November 2002
KatedralPremavatar Isu Mandir ing Gandhinagar
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanThomas Ignatius MacWan
Biskop emeritusStanislaus Fernandes, S.J.
Situs web
Situs Web Kabiskopan Agung

Kabiskopan Agung Gandhinagar (Latin: Gandhinagaren(sis)) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Gandhinagar, Indhi.

Pimpinan[besut | besut sumber]

  • Biskop Agung Gandhinagar (Ritus Latin)
    • Biskop Agung Thomas Ignatius MacWan (12 Juni 2015 – saiki)
    • Biskop Agung Stanislaus Fernandes, S.J. (11 November 2002 – 12 Juni 2015)

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°12′39″N 72°39′03″E / 23.2108°N 72.6508°E / 23.2108; 72.6508