Menyang kontèn

Eparki Bhadravathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bhadravathi

ಭದ್ರಾವತಿಯಲ್ಲಿನ ಡಯಾಸಿಸ್ನ
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiEparki Agung Tellicherry
MetropolitanEparki Agung Tellicherry
Statistik
Amba8.465 km2 (3.268 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
1,709,000
9,391 (0.5%)
Paroki24
Informasi
RitusRitus Siro-Malabar
Didegaké29 Agustus 2007
KatedralKatedral Kembang Cilik ing Narasimharajapura
Santo/santa pelindungSanto Yosef
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MayorMar George Cardinal Alencherry
BiskopMar Joseph Erumachadath
Biskop Agung MetropolitanGeorge Valiamattam
Vikar JenderalJoseph Valiaparambil
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Eparki Katulik Siro-Malabar Bhadravathi didegake liwat bulla kepausan "Cum Ampla" dening Benediktus XVI minangka suffragan Eparki Agung Tellicherry. Teritorial kabiskopan Bhadravathi ngeliputi loro distrik sipil ing Praja Karnataka - Shimoga lan Chikmagalur.

Pranala jaba[besut | besut sumber]