Menyang kontèn

Kabiskopan Bagdogra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bagdogra

Dioecesis Bagdogranus

बागडोगरा के सूबा
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiKolkata
MetropolitanKolkata
Statistik
Amba8.374 km2 (3.233 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
1,003,000
53,114 (5.3%)
Paroki19
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Pangonan Apik ing Bagdogra
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopVincent Aind
Biskop Agung MetropolitanThomas D’Souza

Kabiskopan Bagdogra (Latin: Bagdogran(us)) yaiku kabiskopan suffragan Latin ing provinsi grejawi Kolkata, Indhi lor wetan, lan isih bergantung karo Kongregasi Roma kanggo Evangelisasi Bangsa-bangsa. Tahta episkopale yaiku Katedral Pangonan Apik ing kutha Bagdogra, Bengal Kulon.

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 26°42′09″N 88°19′04″E / 26.7026°N 88.3179°E / 26.7026; 88.3179