Menyang kontèn

Kabiskopan Daltonganj

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Daltonganj

Dioecesis Daltonganiensis

डाल्टनगंज के सूबा
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiRanchi
MetropolitanRanchi
Statistik
Amba2.750 km2 (1.062 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
2,461,900
60,675 (2.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké5 Juni 1971
KatedralKatedral ing Daltonganj
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGabriel Kujur, S.J.
Biskop Agung MetropolitanTelesphore Toppo

Kabiskopan Daltonganj (Latin: Daltonganien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Daltonganj, provinsi grejawi Ranchi, Indhi.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 5 Juni 1971: Didegake minangka Kabiskopan Daltonganj saka Kabiskopan Agung Metropolitan Ranchi

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 24°02′12″N 84°04′27″E / 24.0367°N 84.0742°E / 24.0367; 84.0742