Menyang kontèn

Kabiskopan Berhampur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Berhampur

Dioecesis Berhampurensis

ରୋମାନ୍ କାଥୋଲିକ ଚର୍ଚ , ବ୍ରହ୍ମପୁର
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiCuttack–Bhubaneswar
MetropolitanCuttack–Bhubaneswar
Statistik
Amba51.289 km2 (19.803 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
9,161,000
125,241 (1.4%)
Paroki43
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké24 Januari 1974
KatedralKatedral Ratu Misi ing Brahmapur, Odisha
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSarat Chandra Nayak
Biskop Agung MetropolitanJohn Barwa

Kabiskopan Berhampur (Latin: Berhampuren(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Berhampur, provinsi grejawi Cuttack-Bhubaneswar, India.

Sajarah[besut | besut sumber]

  • 24 Januari 1974: Didegake minangka Kabiskopan Berhampur saka Kabiskopan Cuttack

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 19°18′46″N 84°47′42″E / 19.3129°N 84.7950°E / 19.3129; 84.7950