Kabiskopan Jabalpur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Jabalpur

Dioecesis Iabalpurensis
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiBhopal
MetropolitanBhopal
Statistik
Amba52.980 km2 (20.456 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
9,032,285
28,787 (0.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santo Petrus lan Paulus ing Jabalpur
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGerald Almeida
Biskop Agung MetropolitanLeo Cornelio

Kabiskopan Jabalpur (Latin: Iabalpuren(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Jabalpur, provinsi grejawi Bhopal, India.

Sajarah[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°09′10″N 79°57′13″E / 23.1529°N 79.9535°E / 23.1529; 79.9535