Eparki Muvattupuzha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Eparki Katulik Siro-Malankara Muvattupuzha yaiku eparki Greja Katulik Siro-Malankara ing Muvattupuzha, Kerala, Indhi. Tahta eparki kasebut menika Katedral Katulik Siro-Malankara Santo Yosef ing Muvattupuzha. Eparki kasebut menika suffragan saka Eparki Agung Tiruvalla.[1]

Sajarah[besut | besut sumber]

Eparki Muvattupuzha didegake ing 2003 saka wilayah sing dipisahke saka Eparki Agung Tiruvalla.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 29 Agustus 2014. Dibukak ing 7 Januari 2014.{{cite web}}: CS1 maint: archived copy as title (link)

Koordhinat: 9°58′01″N 76°34′59″E / 9.9669°N 76.5831°E / 9.9669; 76.5831