Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Patna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Patna

Archidioecesis Patnensis

पटना के सूबा
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiPatna
Statistik
Amba28.808 km2 (11.123 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2005)
24,709,333
54,120 (0.2%)
Informasi
DenominasiKatolik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké10 September 1919
KatedralKatedral Ratu Para Rasul ing Patna
Ko-katedralPro-Katedral Santo Yosef ing Patna
Santo/santa pelindungSanto Yosef
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanWilliam D'Souza, S.J.

Kabiskopan Agung Patna (Latin: Patnen(sis)) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Patna, praja Bihar, India.

Sajarah[besut | besut sumber]

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 25°38′32″N 85°06′04″E / 25.6422°N 85.1010°E / 25.6422; 85.1010