Gagadalem, Bringin, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gagadalem
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanBringin
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Gagadalem iku salah siji désa ing Kacamatan Bringin, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]