Gadhingreja, Kepil, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gadhingreja
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Wanasaba
Kacamatan Kepil
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Gadhingreja utawa Gadingrejo iku désa ing Kacamatan Kepil, Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]