Dhaptar tanjung ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tuladha salah satunggaling tanjung ing Indonésia

Tanjung inggih punika pérangan dharatan ingkang njorok wonten ing laut. Indonésia minangka nagara kapuloan sampun tamtu gadhah kathah tanjung ngengingi papanipun saben pulo ing Indonésia ingkang dipunkiteri kaliyan laut. Ing ngandhap punika inggih sapérangan alit nama tanjung ingkang wonten ing Indonésia.

Nama Tanjung[besut | besut sumber]

Déné tanjung ingkang wonten ing Indonésia inggih punika kados makaten:[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Daftar Tanjung di Indonésia Diurutkan Berdasarkan Wewengkon Propinsi (dipunundhuh tanggal 7 Pebruari 2013)
  2. ujung tanjung (dipunundhuh tanggal 7 Pebruari 2013)