Sumbawa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pulo Sumbawa

Pulo Sumbawa inggih punika pulo ingkang dumunung ing provinsi Nusa Tenggara Barat, Indonesia. Pulo punika dipunwatesi dening Selat Alas ing sisih kilen (misahaken kaliyan Pulo Lombok), Selat Sape ing sisih wetan (misahaken kaliyan Pulo Komodo), Samudra Hindia ing sisih kidul, sarta Laut Flores ing sisih lor. Kota ingkang paling ageng inggih punika Kota Bima, ingkang dumunung ing sisih wetan pulo punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumbawa&oldid=935230"