Sumbawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pulo Sumbawa

Pulo Sumbawa inggih punika pulo ingkang dumunung ing propinsi Nusa Tenggara Barat, Indonésia. Pulo punika dipunwatesi déning Selat Alas ing sisih kilen (misahaken kaliyan Pulo Lombok), Selat Sape ing sisih wetan (misahaken kaliyan Pulo Komodo), Samudra Hindia ing sisih kidul, sarta Laut Flores ing sisih lor. Kota ingkang paling ageng inggih punika Kota Bima, ingkang dumunung ing sisih wetan pulo punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumbawa&oldid=1031847"