Bejalen, Ambarawa, Semarang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Bejalen
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Semarang
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Semarang]]

Bejalen, iku salah sawijining désa / kelurahan ing Kecamatan Ambarawa, Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]