Bejalen, Ambarawa, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bejalen
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Semarang
Government
 • Kepala desa -
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Semarang]][[Kategori:Désa ing {{{propinsi}}}]]

Bejalen, iku salah sawijining désa / kelurahan ing Kecamatan Ambarawa, Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]