BMI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
bmi
Bmilogo.jpg
IATA ICAO Kode panggil
BD BMA MIDLAND
Didegaké 1949 (kanti jeneng Derby Aviation Limited)
Hub Papan Anggegana London Heathrow
Papan Anggegana Manchester
Lounge penumpang Diamond Club Lounge
Aliansi Star Alliance
Ukuran armada 50 (17 pesanan)
Kutha tujuan 38
Perusahaan induk British Midland PLC
Kantor pusat Castle Donington, England, Karajan Manunggal
Wong wigati Nigel Turner (CEO),
Sir Michael Bishop CBE (Chairman)
Situs web http://www.flybmi.com

BMI arupa salah siji maskapé pamaburan kang basisé ing Donington Hall, cepak karo Papan Anggegana East Midlands, Britania Raya. Maskapé iki mabur tumuju kutha-kutha ing Éropah, Amérika Sarékat, Karibia lan Timur Tengah, sawentara basis operasionalné mampan ing Papan Anggegana Manchester lan Papan Anggegana London Heathrow ing ngendi maskapé iki nguasai 12% slot lepas landas lan pendaratan lan ngoperasikaé 2000 penerbangan per minggu. bmi arupa mèrek dagang saka British Midland Airways Limited kang sedurungé beroperasi kanti jeneng nama British Midland. Wulan Januari 2007, bmi tuku British Mediterranean Airways kang ngambakaké jaringané ing Afrika lan Timur Tengah.

British Midland Airways Limited duwé Lisensi Beroperasi Tipe A saka Otoritas Penerbangan Sipil Britania Raya, kang ngéntokaké pengangkutan penumpang, kargo lan surat ing pesawat kanti 20 kursi utawa luwih.[1]

Sajarah[besut | besut sumber]

Maskapé penerbangan iki awale saka pembentukan Derby Aviation Limited nalika tanggal 16 Fèbruari 1949. Derby Aviation arupa subsidiari saka Air Schools Limited kang dumadi nalika taun 1938 kanggo nglatih juru anggegana RAF. Tahun 1949, perusahaan iki mbentuk Derby Aviation kang basise ing Burnaston cepak Derby lan Wolverhampton Aviation ing Pendeford, cedhak Wolverhampton kang mènèhi penerbangan charter lan kargo ad-hoc kanti pesawat De Havilland Dragon Rapide, uga perawatan lan broker pesawat.[2]

Instruksi terbang ora manèh dilakokake awit 1953 kanti dimulaine penerbangan terjadwal saka Derby lan Wolverhampton tumuju Jersey. Nalika Douglas DC-3 pertama nggigal taun 1955, Wolverhampton Aviation dibubarake lan basis siji-sijiné dadi Papan Anggegana Burnaston. Penerbangan internasional dibiwara taun 1956 tumuju Ostend lan penerbangan wisata tumuju daratan Éropah dimulai. Perusahaan iki kuga dikontrak déning Rolls-Royce kanggo ngangkud mesin pesawat marang pengguna ing sekabehane dunya. Tahun 1959, perusahaan iki ngganti jenenge dadi Derby Aviation. Penerbangan terjadwal domestik ing Britania Raya diluncurake di penghujung akir dekade.

Airbus A319-100 lepas landas

Diamond Club[besut | besut sumber]

BMI duwé salah sijiné program frequent flyer kang disebut Diamond Club kanti tataran Blue, Blue Plus, Silver lan Gold. Penghargaan ditampa miturut mil terbang, akomodasi, pemarkiran utawa sewa mobil kang dipesen liwat situs web dhèwèké lan pengeluaran kartu kredit kanti merek BMI. BMI wis ngetokake salah sijiné peraturan marang program frequent flyer amarga persyaratan kang kurang lan keanggotaan Star Alliance-ne. Bonus ekstra mil bulanan didiwenehake ing Silver lan Gold Diamond Club minagka dorongan kanggo kesetiaane tumprap bmi. Sadurungé April 2003, sisteme beroperasi kanti cara berbasis poin, kang dianggep terlalu repot lan diganti kanti program berbasis-mil..[3]

Kepemilikan[besut | besut sumber]

Tahun 1999, Scandhinavian Airlines (SAS), salah siji pemegang saham ing British Midland awit 1987, ngedol sejumlah sahame marang Lufthansa amarga British Midland gabung karo Star Alliance. bmi gabung ing taun 2000 lan ngluncurake identitas perusahaan anyar taun 2001.

Antara 1999 lan 2004, Lufthansa duwé pepinginan adol sahame ing maskapé iki. Virgin Atlantic arupa maskapé pertama kang duwé pengarep-arep kanggo tuku saham lan nggawe pergabungan rong maskapé mau. salah siji pergabungan bisa madakake rong maskapé kang tepercaya kanti penjualan tiket kang yenta digabung punjul £2 milyar, mbentuk salah siji dorongan kuwat marang indhustri penerbangan. kaloro perusahaan geelem komentar ngenani pembicaraan mau. bmi, di ngerteni déning Sir Michael Bishop, dipercaya mengawali pembicaraan sawisé kemerosotane nalika serangan 11 September. salah siji perbgabungan bisa mènèhi Sir Richard Branson (CEO Virgin Atlantic) salah siji basis kuwat ing Heathrow (ing ngendi BMI wis nguasai ratusan slot lepas landas lan pendaratan kang nguntungake) kanggo ningkatake kompetisi karo pesainge, British Airways.

Kaloro maskapé mau bakal nguasai 17% slot Heathrow katimbang British Airways (43%). British Airways khawatir ngenani persaingan is dumadi wondene pergabungan mau kadadéan, lan ngrencanakake pengambilan alih bmi utawa Virgin Atlantic kanggo ngendeg penggabungan rong maskapé mau. British Airways nyimpulake yèn luwih gampang mengambil alih maskapé kang luwih cilik kaya ta Virgin Atlantic. Tahun 2004, pembicaraan ngenani pergabungan apawae saka telu maskapé mau diendeg.

Tahun 2006, maskapé iki durng ngerteni spekulasi yèn Virgin Atlantic siyap kanggo nglakokaké pembayaran kanggo pengambilan alih penuh BMI, sanajan Sir Richard Branson ngomong saca bola-bali nalika wawancara radio yèn pergabungan semacam iku bisa dadi pergerakan bisnis kanthi logis [4].

Wulan Juni 2007, SAS ngumumake yèn dhèwèké bakal adol 20% sahame kanggo ningkatake keuntungan grupe. Maskapé iki berkomentar yèn nalika awal pembicaraan karo Lufthansa, kang mikoleh 30% kurang 1 saham maskapé mau lan uga duwé perjanjian kanggo tuku 50% saham saka chairman Sir Michael Bishop nalika taun 2007.[5]

Armada[besut | besut sumber]

Armada BMI telah mencakup, data padha bulan November 2007[6]:

Armada BMI
Pesawat Jumlah Penumpang
(Bisnis/*Ékonomi Premium/Ékonomi)
Rute Keterangan
Airbus A319-100 11
123 (0/123)
123(30/93)
Jarak pendek
Airbus A320-200 13 150 (0/150)
150 (30/120)
Pesawat G-MED-124 (22/102)
Rute jarak pendek dan menengah
Airbus A321-200 7
(5 pesanan)
195 (0/195)
150 (25/163)
Pesawat G-MED-149 (31/118)
Rute jarak pendek dan menengah
Airbus A330-200 3
(5 pesanan)
G-WWBM/BB = 244 (24/*48/172)
Saudi Arabia G-WWBD = 220 (48/172) Bisnis dan Ékonomi
Rute jarak menengah dan jauh Pengiriman wiwit 2009
Embraer ERJ 135 3 43 (0/43)
49 (16/33)
Rute jarak pendek
Embraer ERJ 145 13 52 (0/52)
49 (16/33)
Rute jarak pendek
Keseluruhan jumlah pesawat 50
(10 pesanan)
Diperbarui: November 2007
*Ékonomi Premium hanya tersedia padha pesawat A330-200 rute tertentu.

Armada BMED telah dicat sapérangan dengan warna bmi dan akan dicat penuh wiwit November 2007.

Tanggal 10 Juli 2007, bmi memesan 5 pesawat A330-200 dan 5 A321 dari Airbus[7].

Bulan Maret 2006, usia rata-rata armadanya 4.9 taun [8].

Pertukaran kodhe[besut | besut sumber]

Maskapé penerbangan ini memiliki penerbangan pertukaran kodhe dengan maskapé berikut (Juli 2007) [9]:

Insiden lan kacilakan[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Lisensi Beroperasi CAA
  2. ^ British Independent Airline & Operators Since 1946 olèh T Merton Jones April 1972
  3. ^ http://www.flybmi.com/bmi/en-gb/aboutbmi/presscentre/pressreleases.aspx?year=2003&rid=192 Laporan Pers BMI, 30/04/2003
  4. ^ Airliner World Januari 2007
  5. ^ http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/6751829.stm
  6. ^ Armada BMI
  7. ^ bmi commande dix appareils à Airbus(FR) URL diakses padha 11 Juli 2007
  8. ^ Usia Armada BMI
  9. ^ Fakta Penting bmi URL diakses padha 29 Maret 2007

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Anggota Star Alliance
Air Canada | Air New Zealand | ANA | Asiana Airlines | Austrian Airlines
bmi | LOT Polish Airlines | Lufthansa | SAS | Singapore Airlines
Spanair | TAP Portugal | Thai Airways | United Airlines | US Airways | Varig

Anggota regional: Adria Airways | Blue1 | Croatia Airlines
Anggota mangsa ngarep: South African Airways | Swiss