Aer Lingus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aer Lingus
IATA ICAO Kode panggil
EI EIN SHAMROCK
Didegaké 1936
Pusat
Program frequent flyer Gold Circle Club
Lounge penumpang Gold Circle Lounge
Ukuran armada 44 (+13 orders)
Kutha tujuan 70
Perusahaan induk Aer Lingus Group plc
Slogan perusahaan "Enjoy Your Flight"
Kantor pusat Papan Anggegana Dublin, Irlandia
Wong wigati Christoph Mueller (Chief Executive Officer [1])
Colm Barrington (Chairman)
Davina Pratt (Chief Pilot)
Situs web www.aerlingus.com
A DH.84 Dragon, repainted in the livery of Aer Lingus' original aircraft "Iolar" at Manchester Airport, United Kingdom (1988)
Aer Lingus Bristol 170 Freighter at Manchester Airport (1953)
Boeing 720 in Aer Lingus-Irish International livery. (1965)

Aer Lingus (ISEQ: EIL1, LSEAERL) inggih punika asma maskapé penerbangan nasional Républik Irlandia. kaliyan kodè IATA EI lan kodhe ICAO EIN. Maskapé punika madhèg ing taun 1936. Aer Lingus punika pengejaan saking Aer Loingeas ingkang wonten ing basa Irlandia punika "armada udara". Maskapé punika bermarkas ingPapan Anggegana Dublin, Dublin, Irlandia. Aer Lingus punika mantan anggota aliansi Oneworld, ingkang dipuntinggalakèn maskapé punika ing tanggal 31 Maret 2007. punika dipunsèbapakèn owah-owahan stratègi bisnis perusahaan, ingkang dipunwiwiti ginaakèn model low cost carrier ing penerbangan ing kutha-kutha Éropah lan Afrika lor, kanggé bérsaing kaliyan maskapé biayanipun mirah kados ta Ryanair lan Easyjet. ananging, ing penerbangan transatlantik, maskapé punika ajèg ginaakèn model full service, kapèrang ing kalih kelas (Bisnis dan Ékonomi). Nyèpèng saham maskapé punika antawisipun Ryanair, pesaing ingkang ageng maskapé punika, gadhah 29,4% saham. sawétara, 25,4% sisanipun gadhah déning Pamaréntah Irlandia.

Sajarah[besut | besut sumber]

Masa-masa awal Aer Lingus[besut | besut sumber]

Maskapé punika madeg ing tanggal 15 April 1936, Penerbangan perdananipun dipunlampahi ing tanggal 27 Mèi 1936 kaliyan rute Dublin-Bristol, Inggris, ngginakaken pesawat De Havilland DH.84 Dragon, ingkang dipunnamani Iolar (garudha). Aer Lingus salajengipun tumbas pesawat-pesawat sanès, inggih punika De Havilland DH.86 Express, sarta De Havilland DH.89 Dragon Rapide, Lockheed 14, lan Douglas DC-3. Nalika Perang Dunia II pecah ing taun 1939, Aer Lingus kapeksa mandheg operasi sawetara.

Sawisé perang, Aer Lingus miwiti manèh operasi kaliyan penerbangan perdana ing London ing tanggal 9 Novèmber 1945. Aer Lingus ugi nepangaken pramugari ingkang wiwitan lan corak (livery) énggal, ya iku klawu lan ijem. ing wiwit dékade 1950an, maskapé punika nepangaken rute énggal, ya iku Brussels, Amsterdam, lan Roma. Ékspansi punika ndamel maskapé punika tumbas pesawat Vickers Viscount. Maskapé punika ugi tumbas pesawat kargo Bristol 170 Freighter, ingkang gadhah tugas ngantos taun 1957.

Penerbangan transtlantik ingkang wiwitan lan era jet[besut | besut sumber]

Fokker F27 Friendship at Manchester Airport, United Kingdom, the F27 was used on short-haul services between 1958 and 1966. (1965)

Penerbangan transatlantik ingkang wiwitan dipunlampahi ing tanggal 28 April 1958 kaliyan pesawat Lockheed Super Constellations. Maskapé punika mlebet era jet kaliyan pesawat Boeing 720 ingkang dipun-ginakaken kanggé penerbangan ing New York lan Boston, ingkang dipunilai sangat sukses, pramila maskapé punika mutusaken jangkepi kaliyan Boeing 707, ingkang gadhah tugas ing maskapé punika ngantos wiwit taun 1980an. ing taun 1960an punika, maskapé punika ugi tumbas Boeing 737 dan BAC One-Eleven.

Era 1970an ngantos sapunika[besut | besut sumber]

Taun 1970, Aer Lingus nampi 3 pesawat Boeing 747 kanggé penerbangan transatlantik, manawi 1 ing antawisipun dipunsewakan ing maskapé sanèsipun amargi dipunanggep boten ékonomis. ing wiwit taun 1980, maskapé ini memensiunkan pesawat Boeing 707 sarta BAC One-Eleven. Tahun 1984, Aer Lingus maujud anak perusahaan ingkang namanipun Aer Lingus Commuter ingkang gadhah tugas menerbangi kutha-kutha ing Irlandia lan Inggris ingkang boten mbetahaken pesawat jet. Armadanipun antawisipun Short 330, Short 360 (kemudian dipun-gantos kaliyan Saab 340). ing dekade 1980an punika, Aer Lingus ugi tumbas Boeing 737 génerasi kaping kalih (Boeing 737 Classic). Taun 1994, maskapé punika wiwit ngginakaken pesawat Airbus kanggé penerbangan transatlantik, kaliyan rute Dublin lan New York ngginakaken pesawat Airbus A330. sasampunipun punika, maskapé punika memensiunkan Boeing 747nipun. Aer Lingus ugi wiwit ngginakaken pesawat Airbus A320 lan Airbus A321 kanggé penerbangan jarak cerak. ing dekade 2000an, maskapé punika nglampahi prekawis keuangan, mliginipun sasampunipun Serangan 11 September 2001, pramila Aer Lingus kedah ngurangi rute, armada, lan karyawanipun. Situasi punika maksa sapérangan saham maskapé punika dipunsade ing pesaing berat, Ryanair. punika ugi nandai pungkasaning ngginakaken pesawat Boeing. ing pundhi pesawat Boeing 737 Aer Lingus dipensiunaken taun 2005. sapunika, maskapé punika gadhah program penghematan ingkang sampun berjalan taun 2009, mliginipun kaliyan ngowai armadanipun kaliyan Airbus A330 Enchanced lan Airbus A350 XWB, ingkang saben-saben dipunserahaken taun 2011 dan 2014.

Armada[besut | besut sumber]

Aer Lingus Fleet[2][3][4]
Pesawat Jumlah Pesanan Penumpang
C Y Total
Airbus A320-200 30 44 0 174 174
Airbus A321-200 6 0 212 212
Airbus A330-200 3* 24 248 272
Airbus A330-300 1 2 20 298 318
4 24 298 322
Airbus A350-900 6 TBA
Total 44 12

(*) Catatan: 1 unit Airbus A330-200 sampun dipunserahaken dateng salah satunggaling maskapé penerbangan Indonésia, Batavia Air

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:IATA members