ICAO

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

International Civil Aviation Organization utawa ICAO ya iku lembaga Perserikatan Bangsa-Bangsa. Lembaga iki ngembangaké teknik lan prinsip-prinsip navigasi udhara internasional sarta mbantu perkembangan perencanaan lan pengembangan angkutan udhara internasional supaya miturut rencana lan aman.

Dewan ICAO ngadopsi standar lan ngrekomendasèkaké praktèk bab penerbangan, pencegahan gangguan campur tangan kang ilegal, lan mènèhi kamudahan prosedur lintas nagara kanggo penerbangan sipil internasional. Assad Kotaite wis dadi Presidhèn Dewan ICAO wiwit taun 1976.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ICAO&oldid=1102599"