Sistem PBB

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
United Nations logo, Geneva.jpg

PBB punika satunggiling organisasi internasional, kanthi sistem ingkang arupi sadaya hubungan organisasi internasional, prajanjèn lan konvènsi ingkang dipundamel déning PBB.

Sistem PBB nggadhahi gangsal organ (sakdèrèngipun wonten enem, Dewan Perwalian PBB sampun dipunwedalaken saking operasi ing taun 1994):

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_PBB&oldid=1013792"