Resolusi PBB

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Resolusi PBB iku naskah formal sing diadopsi déning sawijining badan PBB. Senadyan mèh kabèh badan PBB bisa gawé resolusi, mèh kabèh resolusi jroning praktèk diterbitaké dénig Dewan Kaamanan PBB utawa Sidang Umum PBB. Resolusi PBB bisa diklompokaké dadi resolusi substantif lan prosedural, utawa diklompokaké miturut badan penerbité ya iku Resolusi Sidang Umum lan Resolusi Dewan Keamanan.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Resolusi_PBB&oldid=1045216"