WHO

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bendera WHO

Organisasi Kaséhatan Donya (basa Inggris: World Health Organization/WHO) iku agensi saka PBB, nyambutgawé minangka pengkoordinir kaséhatan umum internasional lan nduwèni markas ing Jenewa, Swiss. WHO didegaké déning PBB ing tanggal 7 April 1948. Direktur Jendral saiki ya iku Margaret Chan (mengku jabatan wiwit 8 November 2006). WHO marisi akèh mandhat lan persediaan saka organisasi sakdurungé, ya iku Organisasi Keséhatan, kang dadi agensi saka LBB.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=WHO&oldid=982195"