UNCTAD

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) iku organisasi internasional sing diadegaké ing taun 1969. UNCTAD iku organ utama Majelis Umum PBB jroning nangani isu perdagangan, invèstasi lan pambangunan.

UNCTAD duwé anggota 191 nagara lan markasé dumunung ing Jenewa, Swiss. UNCTAD nduwèni 400 patugas lan anggaran sing gedhéné $500 yuta sataun.

Patemon UNCTAD[besut | besut sumber]

Patemon UNCTAD dianakaké saben patang taun pisan:

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UNCTAD&oldid=954059"