UNCTAD

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) iku organisasi internasional sing diadegaké ing taun 1969. UNCTAD iku organ utama Majelis Umum PBB jroning nangani isu perdagangan, invèstasi lan pambangunan.

UNCTAD duwé anggota 191 nagara lan markasé dumunung ing Jenewa, Swiss. UNCTAD nduwèni 400 patugas lan anggaran sing gedhéné $500 yuta sataun.

Patemon UNCTAD[besut | besut sumber]

Patemon UNCTAD dianakaké saben patang taun pisan:

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Perserikatan Bangsa-Bangsa Gendéra PBB

Sistem PBB
Sidang Umum | Dewan Keamanan | Dewan Ekonomi dan Sosial
Dewan Perwalian | Sekretariat | Mahkamah Internasional

Resolusi PBB
Resolusi Sidang Umum | Resolusi Dewan Keamanan

Program lan Agensi
FAO · ICAO · ILO · IPCC · ITU · UNCTAD · UNDCP · UNDP · UNEP · UNESCO · UNFIP · UNFPA · UNHCR · UNHRC · UN-HABITAT · UNICEF · UNRWA · UPU · WFP · WHO · WMO

Gendéra | Negara anggota | Negara pengamat | Sekretaris Jenderal | Markas Besar | Piagam | Tandha Penghargaan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UNCTAD&oldid=954059"