UNFIP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

United Nations Fund for International Partnerships (UNFIP) diadegaké sasi Maret 1998 déning Sekretaris Jenderal PBB Kofi Annan. UNFIP tanggungjawab marang pangaturan lan pangembangan kerjasama ing antara badan, departemen, lan program lan sektor pribadi PBB. UNFIP nyambut gawé karo yayasan lan parusahan kang ndhukung PBB kanggo golèk kasempatan kerjasama lan kolaborasi.

UNFIP dibawahi Direktur Eksekutif Amir A. Dossal lan dipantau déning sawijining Dhéwan Penasihat kang dibawahi Deputi Sekretaris Jenderal Asha-Rose Migiro. Kantor pusaté dumunung ing United Nations Headquarters ing New York City.

UNFIP iku komponen saka United Nations Office for Partnerships, kang uga mbawahi UN Democracy Fund.

Pranala njaba[besut | besut sumber]