UNFIP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

United Nations Fund for International Partnerships (UNFIP) diadegaké sasi Maret 1998 déning Sekretaris Jenderal PBB Kofi Annan. UNFIP tanggungjawab marang pangaturan lan pangembangan kerjasama ing antara badan, departemen, lan program lan sektor pribadi PBB. UNFIP nyambut gawé karo yayasan lan parusahan kang njurung PBB kanggo golèk kasempatan kerjasama lan kolaborasi.

UNFIP dibawahi Direktur Eksekutif Amir A. Dossal lan dipantau déning siji Dhéwan Penasihat kang dibawahi Deputi Sekretaris Jenderal Asha-Rose Migiro. Kantor pusaté dumunung ing United Nations Headquarters ing New York City.

UNFIP iku komponen saka United Nations Office for Partnerships, kang uga mbawahi UN Democracy Fund.

Pranala njaba[besut | besut sumber]