Kofi Annan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kofi Annan
Photo: Harry Wad

Kofi Annan iku sekretaris jendral Perserikatan Bangsa-Bangsa. Dhèwèké asal saka nagara Ghana ing bawana Afrika.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]