Kofi Annan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kofi Annan
Photo: Harry Wad

Kofi Annan iku sekretaris jendral Perserikatan Bangsa-Bangsa. Dhèwèké asal saka nagara Ghana ing bawana Afrika.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.