Batavia Air

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Batavia Air
Batavia Air Boeing 737-300 Spijkers.jpg
IATA ICAO Kode panggil
Y6 BTV BATAVIA AIR
Didegaké 2002
Pusat Papan Anggegana Soekarno-Hatta
Ukuran armada 42
Kutha tujuan 47
Slogan perusahaan Trust Us To Fly
Kantor pusat Jakarta, Indonésia
Wong wigati Yudiawan Tansari (President), Dexter Leopard (General Manager) James Rohn (Quality Assurance Manager)
Situs web www.batavia-air.co.id

Batavia Air (jeneng resmi: PT. Metro Batavia) ya iku maskapé pamaburan ing Indonésia. Batavia Air miwiwiti lelakuné ing tanggal 5 Januari 2002, diwiwiti déning siji pesawat Fokker F28 lan Boeing 737-200. Batavia Air duwé kodhe IATA: Y6 lan kodhe ICAO: BTV sarta tandha pangundangan (callsign): "Batavia Air".

Dalan penerbangan[besut | besut sumber]

Sebuha Batavia Air Airbus A330

Asia[besut | besut sumber]

Asia Kidul-wétan[besut | besut sumber]

Asia Wétan[besut | besut sumber]

Batavia Air Boeing 737 magudara saka papan anggegana Adi Sutjipto

Wétan Tengah[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Maskapé penerbangan Indonésia