Malaysia Airlines

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Malaysia Airlines System (MAS)
250px
IATA ICAO Kode panggil
MH MAS MALAYSIAN
Didegaké 1 Mei 1947 (sebagai Malayan Airways)
1 Oktober 1972 (sebagai Malaysian Airlines System)
Hub Papan Anggegana Internasional Kuala Blethok
Hub sekunder Papan Anggegana Internasional Kota Kinabalu
Papan Anggegana Internasional Kuching
Program frequent flyer Enrich oleh Malaysia Airlines
Lounge penumpang Golden Lounge
Aliansi Oneworld (anggota masa depan)[1]
Anak perusahaan MASWings
Firefly
Ukuran armada 114 (+50 pesanan, 20 pilihan)
Kutha tujuan 60
Slogan perusahaan "MH" is Malaysian Hospitality
("MH" adalah keramahan Malaysia)
Kantor pusat Kuala Blethok, Malaysia
Wong wigati Tan Sri Md Nor Yusof (Ketua)

Ahmad Jauhari Yahya (CEO)
Mohd. Rashdan Mohd. Yusof (Direktur eksekutif )

Situs web http://www.malaysiaairlines.com/

Malaysia Airlines (MYX: 3786) (Basa Melayu: Penerbangan Malaysia) ya iku maskapé penerbangan nasional Malaysia kang nglayani pira-pira rute domestik lan internasional saka pusat operasiné ing Kuala Blethok International Airport (KLIA). Malaysia Airlines ya iku antarané 6 maskapé ing dunya kang éntuk pengiktirafan bintang 5 saka Skytrax,[2] kang ateges perkhidmatan lan layanan kang cemerlang.

Airspeed Counsul, pesawat pertama kang dikendalikaké déning Malayan Airways pada 1947.

Kode data[besut | besut sumber]

  • Kode IATA: MH
  • Kode ICAO: MAS
  • Callsign: MALAYSIAN

Sejarah[besut | besut sumber]

Deleng uga: Malaysia-Singapore Airlines

Sakwisé pemisahan Malaysia-Singapore Airlines, sebagian gedhé asèt MSA dadi duwéné Singapore Airlines kalebu rute-rute internasional kang salé saka Singapura. Pesawat Boeing 737 lan 707 didwéni Singapura lan asèt Malaysia Airline System amung Fokker F27, rute domestik, lan internasional kang asalé saka Malaysia. MAS mulai beroperasi nalika 1 Oktober 1972.

Pesawat kanti awak amba pertama MAS ya iku DC-10 nalika 1976 lan Boeing 747 pertama MAS teka nalika 1982. Penggunaan jeneng Malaysia Airlines dimulai nalika tahun 1987.

Mecahaké rékor perjalanan paling ing dunya[besut | besut sumber]

Malaysia Airlines mecahaké rékor Perjalanan paling adoh ing donya saka Seattle-Kuala Blethok kanti pesawat Boeing 777-200 ER kanti jarak 20.044 km sajroné waktu 21 Jam 23 Menit, nalika 2 April 1997. Sabanjuré 42 Jam sak wisé lepas landas saka Papan Anggegana Internasional Kuala Blethok, Malaysia Airlines Boeing 777-200 ER teko ing Boeing Field, Seattle, Washington, Amerika Serikat nganti Boeing 777 dianggep minangka Pesawat Penumpang Paling adoh, Teraman, lan kanti awak amba ing Dunya.

Maskapé Penerbangan Kapindo[besut | besut sumber]

Artikel Utama: Firefly lan MASwings
Seorang pramugari Malaysia Airlines. Maskapé iki wis entok penghargaan awak kabin paling apik ing dunya saka Skytrax nalika tahun 2012.[3]

Supayané mantapaké operasi, Malaysia Airlines ngluncuraké perusahaan penerbangan anyar kang dikéi jeneng Firefly nalika April 2007.

nalika awalé, Firefly beroperasi kanti rong pesawat Fokker F50 lan mènèhi layanan kaping pindo sajroné sedina saka Papan Anggegana Internasional Bayan Lepas Pulau Pinang marang Kota Bharu, Langkawi, Kuantan lan Kuala Terengganu, kanti tambahan perkhidmatan padinan marang Phuket lan Koh Samui ing selatan Thailand.

Firefly dioperasikan déning Flyfirefly Sdn Bhd, anak perusahaan Malaysia Airlines.

Maskapé iki berniat arep mlebu aliansi penerbangan SkyTeam tahun 2005, ananging surat permohonan keanggotaané durung éntok réspon saka pihak SkyTeam. Maskapé iki kemungkinan gedhé bakal ngajokaké permohonan keanggotaan manèh. Nanging, sajroné pertemuan IATA tahun 2011 iki, maskapé iki mertélakaké bakal mlebu aliansi Oneworld.[4][5]

Insidèn[besut | besut sumber]

Tujuan[besut | besut sumber]

Armada[besut | besut sumber]

Airbus A380 Malaysia Airlines.
Gambar:Slc300i.jpg
Select 300i, televisi pribadi (PTV) ing sajroné Malaysia Airlines.
Interior kabin bisnis sajroné salah siji pesawat Malaysia Airlines.
Pesawat Berdinas Pesanan/
Opsi
Penumpang Catatan
F C Y Total
Airbus A330-200 3 0 42 187 229 dilengkapi PTV, akan dipensiunkan.
Airbus A330-300 9 0 44 250 294 konfigurasi lawas, dilengkapi AVOD ing Business class, bakal dipensiunkan.
6 9/10 0 36 247 283 konfigurasi anyar, dilengkapi AVOD sabenp panggonan njagong.
Airbus A380-800 2 5 8 66 420 494
nggantèni: Boeing 747-400
[6]
Boeing 737-400 34 0 16 128 144 akan dipensiunkan, 2014.
Boeing 737-800 12 0 16 150 166 10 pesawat disewa daripada ILFC
12 36/10[7] 0 16 144 160 Menggantikan 737-400.
konfigurasi baru, dilengkapi AVOD(di setiap tempat duduk).
Boeing 747-400 9 12 41 306 359 dilengkapi AVOD di setiap tempat duduk, akan dipensiunkan.
Boeing 777-200ER 17 0 35 247 282 Dilengkapi AVOD di setiap tempat duduk.
Armanda MASkargo
Airbus A330-200F 3 1 70,000 kg
Boeing 747-200F 1 0 100,000 kg disewa
Boeing 747-400F 2 0 120,000 kg
Total 111 52/20

Mantan Armada[besut | besut sumber]

Malaysia Airlines wis tau ngoperasikaké pesawat jinis:

Code Sharing[besut | besut sumber]

salah sijiné pesawat Malaysia Airlines Boeing 777-200ER ing Papan Anggegana Internasional Kuala Blethok kanti livery "Freedom of Space" (Kebebasan di Angkasa)
Malaysia Airlines livery "Hibiscus" (Kembang sepatu) Boeing 747-400

Malaysia Airlines uga nglakokaké code sharing marang pira-pira tujuan kanti maskapé-maskapé Kaya mengkéné:

Delang uga[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

Cithakan:Bursa Malaysia

Cithakan:Maskapé penerbangan Malaysia