Boeing 707

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Boeing-Logo.svg
Boeing 707 / 720
Boeing 707 Air India Basle - 1976.jpg
Boeing 707 / 720
 Tipe Airliner
 Produsen Boeing Airplane Company
 Pisanan mabur December 20, 1957[1]
 Dikenalaké October 1958 with Pan American
 Pemakai Trans World Airlines
Eastern Air Lines
Pan Am
BOAC
 Diproduksi 1958-1979
 Cacah digawé 1,010
 Rega satuan US$4.3 million (1955 dollars)[2]
 Acuan Boeing 367-80
 Varian C-137 Stratoliner
E-3 Sentry
E-6 Mercury
E-8 Joint STARS

Boeing 707 yaiku montor miber jèt kanggo penumpang kang nduwé patang mesin kang digawé déning Boeing nalika taun 1950-an.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
  1. ^ "Boeing 707 Jet Transport." aviation-history.com. Retrieved: December 27, 2009.
  2. ^ Bowers 1989, p. 434.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Boeing_707&oldid=834481"