Qantas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Qantas
220px
IATA ICAO Kode panggil
QF QFA QANTAS
Didegaké 1920
Hub Papan Anggegana Internasional Kingsford Smith
Papan Anggegana Melbourne
Hub sekunder Papan Anggegana Adelaide
Papan Anggegana Brisbane
Papan Anggegana Perth
Papan Anggegana Changi Singapura
Kutha fokus Papan Anggegana Internasional Cairns
Papan Anggegana Internasional Darwin
Program frequent flyer Qantas Frequent Flyer
Lounge penumpang Qantas Club
Aliansi Oneworld
Anak perusahaan QantasLink
Jetstar Airways
Jetstar Asia (Part)
JetConnect
Qantas Defence Services
Ukuran armada 222[1]
(+215 telah dipesan)
Kutha tujuan 42 (tanpa anak perusahaan)
144 (dengan anak perusahaan)
Slogan perusahaan "The world's most experienced airline"[2]
Kantor pusat Sydney, Ostrali
Wong wigati Leigh Clifford (Pimpinan)
Alan Joyce (CEO)
Situs web www.qantas.com.au

Qantas Airlines Limited (IPA: /ˈkwɔntəs/) inggih punika maskapé penerbangan nasional Australia. Asma aslinipun "QANTAS", sèbuah cèkakan kanggé "Queensland and Northern Territory Aerial Services". Akrab dipunsèbat "The Flying Kangaroo", maskapé punika berpusat ing Sydney, kaliyan pangkalan utama ing Papan Anggegana Internasional Kingsford Smith, lan punika maskapé ingkang agèng Australia. Qantas inggih punika pratélan maskapé penerbangan miturut pendirian maskapé tertua kaping tiga ing donya lan maskapé tèrtua ingkang beroperasi ngginakaken asma aslinipun.

Taun 2007, Qantas kapilih dados maskapé penerbangan ingkang saé kaping gangsal ing donya adhedhasar panalitèn Skytrax, tiba saking panggènan kaping kalih ing taun 2005 lan 2006.[3]

Sajarah[besut | besut sumber]

Permulaan[besut | besut sumber]

Replika Avro 504K
Gambar:Qantas 1922.jpg
DH.50J sekitar taun 1928

Qantas dipundiriakèn ing Winton, Queensland tanggal 16 November 1920 kaliyan asma Queensland and Northern Territory Aerial Services Limited[4] olèh Paul McGuiness, Hudson Fysh, Fergus McMaster lan Arthur Baird. Pesawat kawiwitan arupa Avro 540K ingkang disade ngantos £1425. Pesawat punika gadahi pinten-pinten kecepatan terbang 105 kilometer per jam (65 mph) lan mengangkut tiyang juru anggegana lan kalih penumpang.[5] Panjenengané printis engkang anggadahi yiswa 84 taun enggih punika Alexander Kennedy sawijining panumpang kang kawiwitanipun, nampi tiket nomor satunggal. Maskapé punika ngoperasiaken penerbangan surat Udara ingkang dipunsubsidi pamaréntah Australia, nggayutaken ujung rel ing kidhul Queensland.

Antawisipun 1926 lan 1928, Qantas ndamel pitu De Havilland DH.50 lan satunggal DH.9 ing ngandap lisensinya ing hanggar Longreach.[6] Taun 1928 sebuah pesawat Qantas sewaan nglampahi penerbangan kawiwitan Royal Flying Doctor Service of Australia, lepas landas saking Cloncurry.[7]

Montor mabur lan perang - 1934 ngantos 1945[besut | besut sumber]

Taun 1934, QANTAS Limited lan Imperial Airways Britania (perintis British Airways) mbentuk perusahaan énggal, Qantas Empire Airways Limited. Saben mitra nyepeng 49%, kaliyan kalih persèn ing asta penengah independen.[8] Maskapé énggal punika dipunwiwiti beroperasi wulan Dhésèmber 1934 terbang antawis Brisbane lan Darwin ngginakaken pesawat kalih sayap DH.50 lan DH.61. QEA terbang ing jawi nagari sejak Mèi 1935, ing penerbangan saking Darwin diperluas ing Singapura ngginakaken de Havilland DH.86 Commonwealth Airliners. Imperial Airways ngoperasiaken ing sadaya penerbangan ing London. Wulan Juli 1938, operasi punika dipun-gantos déning penerbangan kapal terbang mingguan ngginakaken Shorts S.23 Empire Flying Boats. Penerbangan Sydney ing Southampton memakan sanga dinten, kaliyan penumpang nginep ing hotèl ing ndalu punika.[9] Setunggal taun sasampunipun penerbangan punika dipunoperasiaken, rute punika nguntungaken lan 94% penerbanganipun tepat wektu. Layanan punika pungkasan sasampunipun Singapura tiba wulan Fèbruari 1942. Serangan musuh lan kecelakaan ngajuraken setengah saking sedasa pesawat, ingkang kathah armada dipunpendhet déning pamaréntah Australia kanggé kabetahan perang.[10]

Layanan kapal terbang dipunlajengaken kaliyan armada PBY Catalinas ndamelan Amérika wulan Juli 1943, kaliyan penerbangan antawis Perth lan Ceylon (sapunika Sri Lanka). punika gayutaken kaliyan penerbangan BOAC ing London, nyeimbangaken jalur komunikasi vital kaliyan Inggris. Sektor tanpa henti sepanjang 5.652 km punika rute terpanjang ingkang dipunterbangaken maskapé ing masa punika, kaliyan wektu terbang sawatawis 28 jam. Penumpang nampi sertifikat keanggotaan "Order of the Double Sunrise" amargi srengéngé terbit kaping kalih ngantos penerbangan. Penerbangan punika dipunlajengaken ngantos Juli 1945.[11]

Pesawat DeHavilland 1930-an

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Qantas FAQ
  2. ^ Flying with Us - Qantas Experience
  3. ^ Skytrax, 'The World Airline Awards', at http://www.worldairlineawards.com/Awards_2007/AirlineYear-2007.htm, diakses pada 11 Des 2012.
  4. ^ "Small Beginnings". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  5. ^ "The Plane, the Place and the Passenger". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  6. ^ "The Formative Years". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  7. ^ "The Flying Doctor Service". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  8. ^ "The Move to Brisbane". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  9. ^ "Venturing Overseas". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  10. ^ "The World at War". Our Company. Qantas.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)
  11. ^ "The Rise of Civil Aviation to 1970". National Stories. Ostralin Heritage Commission.  Paramèter |accessdaymonth= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Maskapé Ostrali