Airbus A320

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa


210px
Airbus A320 family

A300 · A310 · A320 · A330 · A340 · A350 · A380 · A400M

 Tipe Pesawat penumpang jet berbadan sempit
 Produsen Airbus
 Pisanan mabur 22 Fèbruari 1987
 Dikenalaké 28 Maret 1988
 Status Aktif
 Pemakai US Airways
EasyJet
United Airlines
Air France
 Cacah digawé 4,125 padha 31 Dhésèmber 2009[1]
 Rega satuan A318: US$56.0 hingga $62.1 juta (2008)[2]
A319: $63.3 hingga $77.3 juta (2008)
A320: $73.2 hingga $80.6 juta (2008)
A321: $87.7 hingga $92.8 juta (2008)
Airbus A319, A320, A321 Lufthansa

Airbus A320 inggih punika jinis golongan pesawat penumpang komersial jarak ingkang cerak ngantos nèngah ingkang dipunproduksi déning Airbus. A320 punika pesawat penumpang ingkang wiwitan kaliyan sistèm kèndali fly-by-wire digital, ing pundhi juru anggegana ngèndaliakèn penerbangan ngèlampahi ginaakèn sinyal elektronik lan botèn kanthi mèkanik kaliyan hendel lan sistèm hidraulik. Kelompok pesawat A320 (ingkang kalebet A318, A319, A320, lan A321, sarta pesawat jet bisnis ACJ) inggih punika sètungal golongan pesawat ingkang berbadan sempit (narrow-body) ingkang dipunproduksi Airbus.

ing Tanggal 31 Januari 2011, total 4552 pesawat Airbus A320 family sampun dikirim, ing pundhi 4467 taksih aktif ing penerbangan. dados tambahan, taksih wonten 2404 pesawat ingkang taksih ing pesanan pasti. Adedasar informasi Airbus, pesawat punika dados pesawat penumpang jet komersial ingkang paling cepat kasade adhedhasar catatan taun 2005 ngantos 2007, lan dados penjualan ingkang saé pesawat génerasi tunggal.[3][4][5]. ing Indonésia, maskapé ingkang mengoperasiaken kulawarga A320 inggih punika Indonésia AirAsia, Citilink Garuda Indonésia, Batavia Air, lan Mandala Airlines

Pengembangan[besut | besut sumber]

Latar belakang[besut | besut sumber]

Sebuah pesawat berbadan sempit ndamelan Airbus ingkang gadhah ukuran sami kaliyan Boeing 727 saged nawaraken tèknologi langkung majeng, ningkataken keekonomisan operasi lan kapasitas penumpang beragam. Teknologi digital ingkang dipungadahi déning A320 dados lompatan tèknologi ingkang kathah kalih génerasi dipunbandingaken 727 ingkang taksih analog lan satunggal génerasi ing ngajeng Boeing 737 seri-300/-400/-500. A320 dipuntargetaken dados gantos armada global saking 727 lan varian ingkang wiwit saking 737.

Finnair A320-200 kedua sesaat setelah lepas landas

A320 inggih punika evolusi saking studi JET (Inggris: Joint European Transport/Transporter Terpadu Éropah) ingkang dipunwiwiti wulan Juni 1977[6] dan berbasis di situs milik BAe (sebelumnya Hawker Siddeley) ing Weybridge, Surrey, U.K.. Tim Hawker Siddeley sadèrèngipun mroduksi sebuah rancangan ingkang dipunsebat HS.134 "Airbus" taun 1965, sebuah evolusi saking HS.121 (sebelumnya DH.121) Trident,[7] ingkang kathah berbagi kathah rancangan ingkang pungkasan studi rancangan JET3. Asma "Airbus" ing wanci punika namung dados asma ingkang dipunparingake kanggé kawigatosan BEA, saking program internasional salajengipun. Sami kaliyan BAe (ing wanci punika boten péranganing Airbus) inggih punika MBB, Fokker-VFW lan Aérospatiale. Rancangan saking studi JET ingkang dipunrembakaken inggih punika JET2 (163 penumpang), ingkang salajengipun dados Airbus seri S.A1/2/3, sakderenge maingi asma A320 ing wanci punika peluncuranipun taun 1984.

Saksampune penungkatan rega lenga ing dekade 1970an, Airbus usahanipun ngurangi biaya bahan bakar lelampahan saking A320. ing pungkasanipun, Airbus gayutaken inovasi ternologi majeng kalebet sistem kontrol penerbangan fly-by-wire, material struktur utami saking bahan komposit, kontrol punjer gravitasi kaliyan bahan bakar, Sistem informasi penerbangan digital, lan kokpit konfigurasi kalih tiyang. Kasil pungkasaning inggih punika A320 ngginakaken bahan bakar 50% langkung kedhik saking 727. Adedasar studi ingkang dipunlampahi déning Stockholm Environmental Institute, A320 membakar 11,608 kilogram bahan bakar jet ing penerbangan antawis Los Angeles lan New York City, ingkang berkisar 77.4 kilogram per penumpang ing sebuah A320 kaliyan 150 kursi.[8]

Bernard Ziegler inggih punika inisiator saking pesawat punika lan kanthi revolusioner ndamel pesawat kaliyan kontrol penerbangan fly-by-wire kaliyan tongkat pengendali samping lan kokpit digital penuh. ing sukses nyakinaken otoritas penerbangan badhé keberhasilan konsep mau.

Sayap belakang dari A320. Pérangan dari A320 yang dibuat di beberapa nagara Éropah.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "The A320 Family looks to its future as the 4,000th aircraft is delivered". Airbus S.A.S. 
  2. ^ Airbus Aircraft Range of 2008 List Prices, retrieved 27 July 2008.
  3. ^ Airbus A320 Family passes the 5,000th order mark Airbus
  4. ^ Airbus steals the Paris air show
  5. ^ AIRBUS A320 AIRCRAFT HISTORY INFORMATION PICTURES AND FACTS Aviationexplorer
  6. ^ Payne, R. Stuck on the Drawing Board. Tempus, 2004.
  7. ^ "Hawker Siddeley Trident". Century of Flight. Dijupuk 2010-01-07. 
  8. ^ Gillespie, S. (2007). CO2 emissions modhèl for toya travel public documentation (v1.1). TRX Travel Analytics, 13 December 2007.