Mandala Airlines

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Mandala Airlines
200px
IATA ICAO Kode panggil
RI MDL MANDALA
Didegaké 17 April 1969
Mandheg operasi 10 Januari 2011 - 4 April 2012
Hub Jakarta (CGK)
Kutha fokus
Lounge penumpang Mandala Priority
Aliansi TransNusa
Ukuran armada 11 (+ 30 pesanan)
Kutha tujuan 16
Perusahaan induk
Slogan perusahaan Partner Airlines of Tiger Airways
Kantor pusat

33-37 Jalan Raya Tomang
Grogol Petamburan
Jakarta Barat

Wong wigati
  • Diono Nurjadin (President Direktur)
  • Warwick Brady (CEO)
  • Steve Wilks (COO)
  • Michael Hamelink (CFO)
Situs web www.mandalaair.com
Gambar:Mandala-Airlines.gif
Logo Mandala sak durunge 4 April 2012

Mandala Airlines ya iku maskapé pamaburan Indonésia.

Sejarah singkat[sunting | besut sumber]

Mandala ya iku maskapé nasional kanti umur 40 tahun kang dituku déning Indigo Partners lan Cardig International ing tahun 2006. Pembelian Mandala andhedhasar marang pertimbangan yen potensi kang isa diraih ngenani peluang pertumbuhan bisnis penerbangan ing dunya katelu, sakwise China lan India. Kanti pasar domestik kang luwih gedhe saka India, investasi liwat Mandala, menehi peluang kanggone Mandala kanggo manfaatake jaringan rute penerbangan kang amba kanti brand nasional kang kuat sarta memungkinkan ndadekake Mandala minangka maskapé penerbangan modern kang nawarkan keamanan, isa diandalke, kanti rega kang isa direngkuh. Nalika 2007, Mandala wis pesen 30 pesawat airbus anyar kang regane 2,3 miliar dolar AS, Mandala dikelola jajaran manajemen kang pengalaman internasional. Mandala uga wis ngendeg gunakake kabeh Pesawat Boeingnya lan njalin kerja sama karo Singapore Airlines Engineering Company kanggo perawatan pesawat.

Mandala saiki nawarake jaringan pelayanan kang amba kanggo 17 tujuan penerbangan, kanti nggunakake pesawat kang aman lan armada Airbus A320 lan A319 kanti ketepatan jadwal, kebersihan pesawat kajaga sarta penawaran rega kang isa karengkuh. Prioritas utama Mandala ya iku dadi maskapé penerbangan kanti standar keselamatan penerbangan internasional. kanggo nggayuh iku, Mandala wis njalani audit guna entuk sertifikasi IOSA saka IATA. Sakliyane iku, Mandala uga wis nglakokake audit saka Airbus, Boeing lan pira-pira perusahaan ing bidang perminyakan kang wis menehi persetujuan kanggo maur bareng Mandala. Amerga masalah utang, maskapé iki mandeg beroperasi nalika tanggal 12 Januari 2011 [1]. Maskapé iki banjur jaluk penjadwalan ulang pembayaran utange marang Pengadilan Niaga Jakarta Pusat [2].Utang Mandala wektu iku 800 milyar rupiah marang 271 kreditur, utamane marang penyewa (lessor) pesawat-pesawatnya.[3] Akhir Februari 2011, para kreditur nyetujui knggo merestrukturisasi utang Mandala dadi saham. 70.58 persen kreditur nyetujoni merestrukurisasi utang maskapé iki 2.4 triliun rupiah.

Nalika April 2011, tim kurator nyatakake yen Mandala bakal nglakokake operasine manèh ing wulan Mei 2011[4]. Maskapé iki banjur mestekake dewene beroperasi nalika wulan Juni 2011.[5]. Minangka bagiyan restrukturisasinya, maskapé iki uga ngalami pergantian kepemilikan saham. Pemegang saham mayoritas ya iku PT Saratoga Investment Group ya iku 51%, lan dipeloni déning Tiger Airways saka Singapura ya iku 33%, lan 16% turahane diduwéni déning pemegang saham lawas lan para kreditor[6].

Armada[sunting | besut sumber]

Airbus A319-100 kanti warna anyar Mandala

Mandala nerapake one-single aircraft policy (kebijakan pengoperasian sak jinis pesawat), ya iku amung kanti ngoperasikake armada Airbus.

Boeing 737-200

saiki, Mandala nglakokake jinis pesawat Airbus A320 kanti kapasitas kursi 180 lan pesawat A319 kanti kapasitas 144 kursi. sakliyane pesawate kang canggih, Mandala milih Airbus amerga teknologie kang ramah lingkungan lan efisien sajrone penggunaan bahan bakar.

Mantan Armada[sunting | besut sumber]

Armada[sunting | besut sumber]

Kota Penerbangan[sunting | besut sumber]

Jakarta - Singapore Medan - Singapore Jakarta - Kuala Blethok Jakarta - Phuket Jakarta - Perth Jakarta - Makassar Jakarta - Medan Jakarta - Bandung

Catatan liya[sunting | besut sumber]

Cara restrukturisasi Mandala Airlines, ya iku ngerestrukturisasi utang dadi sahan déning para kreditur sarta panyekel saham, arupa pengulangan saka kang wis pernah kadadeyan marang maskapé penerbangan nasional, Garuda Indonésia, kang ngalami krisis keuangan akibat krisis moneter kang dialami Indonésia nalika tahun 1997.

Cathetan Sikil[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Maskapé penerbangan Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mandala_Airlines&oldid=1051561"