Airbus A400M

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Airbus logo.jpg
Airbus A400M

A300 · A310 · A320 · A330 · A340 · A350 · A380 · A400M

A400M-1969.jpg
Sebuah A400M Lagi Terbang
 Tipe Pesawat transportasi militer jarak jauh
 Produsen Airbus Military
 Pisanan mabur 11 Desember 2009[1]
 Status Dalam pengerjaan/percobaan terbang
 Pemakai masih dlm daftar tunggu
 Rega satuan Mendekati € 136 juta[2][3]
 Varian none

Airbus A400M yaiku pesawat transport militer kanti mesin papat turboprop. Pesawat iki dirancang déning divisi militer Airbus kanggo ngganti utawa nglengkapi pesawat kang digunakaké sajroné peran angkutan udara taktis [4] Pesawat Airbus A400M iki awalé dipesan dening 9 negara;. [5][6] Nanging sabanjure pesanan saka Afrika Selatan dibatalaké nalika wulan November 2009. [7] Terbang pertama pesawat iki, awalé direncanakaké awal tahun 2008, dilaksanakaké ing 11 Desember 2009. [1]

Airbus A400M yaiku pesawat Angkut militèr kanti mesin papat turboprop, kang sajroné panggawéyané wis akèh ngentékaké dana, sahingga nglewati anggaran panggawéyané pia-pira miliar dollar AS. Nanging, pesawat iki nglakokaké penerbangan uji coba perdana ing Sevilla, Spanyol nalika Jumat 11/12/2009. Pesawat iki dirancang dening divisi militer Airbus kanggo ngganti utawa nglengkapi pesawat kang digunakakéé sajroné peran angkutan udara taktis.

Biaya panggaweyan pesawat raksasa kanti werna klawu iki ngetekake 20 miliar euro utawa 5 miliar euro luwih gedhe saka rencana sakdurunge. Anggone ngrampungake uga telung tahun luwih suwi saka jadwal. Panggaweyan A400M pertama kali disetujui dening anggota Pakta Pertahanan Atlantik Utara (NATO), yaiku Jerman, Spanyol, Perancis, Inggris, Turki, Belgia, dan Luksemburg.

Louis Gallois, pemimpin EADS, perusahaan induk Airbus, mertelakake, penerbangan perdana iku arupa awal saka serangkaian uji coba kang dilakokake sajrone setahun mengarep. ”Pesawat kkapindo bakal mabur ing akhir Maret 2010 lan kang ketlu bakal mabur sakdurungé musim panas 2010,” ujaré.

Pitu negara wis pesen 180 pesawat, sebagiyan minangka pengganti pesawat Transall lan C130 Herculesé. Ananging, akeh pihak kang getunaké penundaan anggoné ngrampungaké. Afrika Selatan, misalé, mbatalaké pesenan lan tinggal Malaysia minangka pemesan ing njaba Uni Eropa. Penerbangan perdana sebeneré dijadwalak nalika tahun 2008, lan pengiriman marang pembeli dilakokaké nalika akhir tahun 2009. ananging, sajrone perjalanane akeh baget hambatan teknis serius, khususe ing bagiyan mesin baling-baling. A400M, kang regane 100 juta dollar AS, isa mabur kanti keduwuran 12.000 meter sarta isa mendarat ing landasan cendak lan ora mulus. Baling-balinge nduweni kekuatan 11.000 tenaga kuda lan arupa mesin kang paling kuat kang digawe ing njaba Rusia. Ananging, pengiriman pertama tertunda sak orane nganti awal tahun 2013. Perancis lan Jerman wis menehi waktu marang Airbus nganti akhir tahun iki kanggo mbuktekaké yèn proyek A400M isih isa diterusaké. Inggris uga mengalihaké pesanané marang AS lan berkeras bakal menegosiasikaké maneh kontrake. EADS wis ngetokake dana 2,4 miliar euro kanggo nutupi kerugian marang proyek A400M iki. Jumlah iku durung kalebu biaya panggaweyan pesawat anyar.Fabrice Bregier, pawongan anggota dewan eksekutif EADS, mratélakaké kelompok negara NATO kasebut sepakat kanggo nampa rega kang luwih duwur, ananging déwéké njejaluk ana kontrak anyar saka pembeli kang disepakati ing akhir tahun 2009.


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Aircontent


Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Airbus_A400M&oldid=835646"